MMBS Motorrijtuig met Beperkte Snelheid

Een Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid ( MMBS ) is vooral populair onder jongeren. Dit voertuig met beperkte snelheid ( teruggekeurd ) heeft geen kenteken. Het is vergelijkbaar met een landbouwvoertuig. U geniet met een MMBS auto van alle veiligheidseisen van een normale auto maar hoeft geen wegenbelasting te betalen. Wij bieden een MMBS verzekeren aan. Dat doen wij voor particulier gebruik maar ook voor zakelijk gebruik zoals voor landbouwbedrijven.

MMBS verzekering
Een verzekering voor een MMBS voertuig moet u zien als een gewone autoverzekering. Het enige verschil met een normale auto is de snelheid waarmee u kunt rijden. Deze zal altijd maximaal 25 of 45 kilometer per uur zijn. Een motorrijtuig met beperkte snelheid (MMBS) is een motorvoertuig dat bestemd is voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden en geen kenteken nodig heeft.

Korting op uw MMBS verzekering
Als u schadevrije jaren hebt opgebouwd die wij kunnen overnemen dan is dat van invloed op de hoogte van uw premie. Hoe meer schadevrije jaren hoe lager de premie van uw MMBS verzekering zal zijn. 

Afsluiten van een MMBS verzekering:
We starten met het opvragen van een offerte. U dient hiervoor een MMBS aanvraagformulier in te vullen en aan ons te e-mailen of per post te sturen.

Rijbewijsplicht MMBS
Op 1 juli 2015 heeft de overheid het T rijbewijs ingevoerd. Als u over een AM rijbewijs beschikt dan moet u examen doen om het T rijbewijs te kunnen verkrijgen Alleen dan mag u het MMBS voertuig besturen. Heeft u een B rijbewijs dan mag u gewoon rijden. Bij het vernieuwen van het rijbewijs zal de categorie T automatisch worden bijgeschreven. Het C rijbewijs voldoet in alle gevallen.

Contactgegevens MMBS (auto-)verzekering:Telefoonnummer: 072 509 22 63 ( ma. / zat. van 09:00 tot 17:00 )

Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag