AIXAM brommobielDe brommobielen van AIXAM voelen zich uitstekend thuis in zowel de stad als het dorp. Gemakkelijk parkeren, relatief laag verbruik, bescheiden milieuverontreiniging, jong en oud, stads- of dorpsbewoner, er is altijd wel een AIXAM die bij u past. Aixam is het brommobiel merk dat vele uitvoeringen in het leveringsprogramma heeft. Van de “SUV achtige” AIXAM Crossline tot de AIXAM City, Evo, GTO en Coupé. AIXAM heeft zelfs voor de warme dagen een brommobiel cabrio in het leveringspakket. Lekker met het dak open in uw brommobiel door de omgeving rijden. Al de AIXAM brommobielen zijn te krijgen in verschillende luxe uitvoeringen. U bent overal en altijd mobiel met de brommobielen van AIXAM. Bekijk hier de website van Aixam.


AIXAM brommobielverzekering vergelijken of afsluiten?

Historie van de AIXAM brommobielen:
AIXAM is een Franse autofabrikant. Gehecht aan zijn roots en Franse waarden, heeft AIXAM twee fabrieken in de regio Auvergne/Rhône-Alpes ( Aix-les Bains and Chanas ). Elk jaar worden hier 12.000 voertuigen geproduceerd op een terrein van 8-hectare. Elke AIXAM is geconstrueerd op een aluminium chassis met hierop gebruik van speciaal dubbel geperst kunststof. Maar liefst 95 procent van het materiaal is her te gebruiken

Het bedrijf werd in 1983 opgericht om brommobielen te bouwen in de fabriek van AROLA dat failliet was gegaan. In 1992 werd begonnen met de productie van een serie auto's met normale afmetingen; hiervoor werd het merk MEGA gehanteerd. Tegenwoordig bouwt het bedrijf brommobielen met een prachtig design. Alle AIXAM's zijn uitgerust met een dieselmotor van Kubota. De zuinige motor verbruikt 2,79 liter diesel per 100 kilometer met een lage co2 uitstoot. Anno 2011 heb je een AM Rijbewijs nodig voor de brommobiel. AIXAM is anno 2010 Europa's grootste producent van autorijbewijsvrije voertuigen.

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Aixam WA 

- Aixam WA + Beperkt casco

- Aixam WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?