MMBS Motorrijtuig met Beperkte Snelheid

Een Motorrijtuig Met Beperkte Snelheid ( MMBS ) is vooral populair onder jongeren. Dit voertuig met beperkte snelheid ( teruggekeurd voertuig ) heeft geen kenteken. Het is vergelijkbaar met een landbouwvoertuig. U geniet met een MMBS auto van alle veiligheidseisen van een normale auto, maar u hoeft geen wegenbelasting te betalen. Wij bieden een MMBS verzekering aan. Dat doen wij voor particulier-, maar ook voor zakelijk gebruik. Zoals landbouwbedrijven bijvoorbeeld.

MMBS verzekering

Een verzekering voor een MMBS voertuig moet u zien als een gewone autoverzekering. Het enige verschil met een normale auto is de snelheid waarmee u kunt rijden. Deze zal altijd maximaal 25 of 45 kilometer per uur zijn. Een motorrijtuig met beperkte snelheid ( MMBS ) is een motorvoertuig dat bestemd is voor het uitvoeren van specifieke werkzaamheden en geen kenteken nodig heeft.

Afsluiten van een MMBS verzekering:
We starten met het maken van een offerte voor u. Neem hiervoor contact op met onze adviseurs. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00.

Rijbewijsplicht MMBS
Op 1 juli 2015 heeft de overheid het T rijbewijs ingevoerd. Als u over een AM rijbewijs beschikt dan moet u examen doen om het T rijbewijs te kunnen verkrijgen Alleen dan mag u het MMBS voertuig besturen. Heeft u een B rijbewijs dan mag u gewoon rijden. Bij het vernieuwen van het rijbewijs zal de categorie T automatisch worden bijgeschreven. Het C rijbewijs voldoet in alle gevallen.

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?