JDM brommobiel

                   


De JDM brommobiel staat naast de betrouwbare techniek en het aangename rijgedrag bekend om de moderne ontwerpen en frisse styling. Zo werd met de introductie van de JDM Aloës een brommobiel in de markt gezet die qua exterieur nauwelijks te onderscheiden was van een personenauto. Een prachtige binnenruimte, een krachtige motor, een exclusieve uitstraling en een grote laadruimte. Kortom een brommobiel die opvalt! Met een boordcomputer tegen het vergeten van de handrem of gordel, elektrische ontgrendeling van de achterklep d.m.v. de afstandbediening in de sleutel, een anti car-jacking systeem enz. Met de stille, zuinige en milieuvriendelijke JDM brommobielen is mobiliteit alleen nog maar een kwestie van genieten. Het interieur én het exterieur stralen beide uit dat het hier een product betreft dat stoelt op een jarenlange ervaring van de fabriek. De JDM brommobielen zijn uitgerust met de betrouwbare Yanmar dieselmotor of de moderne en super stille Lombardine CRI motor. Deze motoren, gecombineerd met een carrosserie van oersterk geperst polyester én een semidragend chassis, maken de JDM Aloës tot een stille en comfortabele brommobiel.

JDM brommobielverzekering afsluiten en vergelijken?

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- JDM WA 

- JDM WA + Beperkt casco

- JDM WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?