Bellier brommobiel


Bellier is opgericht in 1968 door Jean-Jeaques Bellier en is hiermee het oudste brommobielmerk ter wereld. Bellier is gevestigd in het West-Franse plaatsje Talmont-Saint-Hilaire. Bellier produceerde compacte mini-auto’s met een solexmotor, bedoeld voor kinderen. In 1976 bouwden ze de eerste brommobiel voor volwassenen. In de loop der jaren bouwde men diverse modellen brommobielen van de VX550, naar de Divane, daarna de Opale, de Opale2 , de Jade en nu de B8 Comfort en Luxe. De Bellier B8 Basis is een nieuwe Bellier brommobiel met Italiaanse looks en wordt geproduceerd in Frankrijk. Door zijn nostalgische vormgeving ziet hij er duidelijk anders uit in vergelijking met de gangbare brommobielen. Kortom de B8 is een brommobiel met “autolook”. Deze Bellier is gemaakt met oog voor detail. De stevige polyester carrosserie, een aluminium chassis in combinatie met de zuinige Yanmar motor dragen bij aan een comfortabel rijgedrag. Bezoek hier de website van Bellier.

Bellier brommobielverzekering vergelijken of afsluiten?

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Bellier WA 

- Bellier WA + Beperkt casco

- Bellier WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?