Microcar brommobiel

                   

Microcar is één van de marktleiders onder de brommobielen. Microcar onderscheidt zich door het enorm hoge afwerkingsniveau. Met de introductie van de Microcar M.GO is er een nieuw tijdperk aangebroken in de brommobiel markt. De nieuwe Microcar M.GO heeft een nog niet eerder geëvenaarde hoge kwaliteit. Deze brommobiel is van grote klasse. De Microcar M.GO is uitgevoerd met een zeer fraai dashboard en vele andere luxe accessoires. Buiten luxe en kwaliteit staat veiligheid enorm hoog in het vaandel bij Microcar. De Microcar heeft een veiligheidskooi. Microcar was de eerste fabrikant die de airbag in een brommobiel jaren geleden introduceerde.

De nieuwe Microcar M.Go met pechhulp
Bij een nieuwe Microcar M.GO krijgt iedereen via de Microcar Mobiliteitsservice gedurende de garantieperiode gratis pechhulp. Mocht u dus met pech komen te staan ( ook geldig in uw woonplaats ), dan belt u met de Mobiliteitservice van Microcar. Binnen een half uur is een specialist ter plaatse. Mocht uw Microcar niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, dan wordt uw Microcar, gratis, naar de Microcar–dealer van uw keuze afgesleept en daar vervolgens gerepareerd.


Microcar brommobielverzekering vergelijken of afsluiten?

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Microcar WA 

- Microcar WA + Beperkt casco

- Microcar WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?