MEGA brommobiel

MEGA is een in 1992 opgericht Frans auto- en vrachtwagenmerk, als een subdivisie van AIXAM. Bij AIXAM werden al jaren brommobielen gemaakt, maar MEGA moest een volwassen auto worden. MEGA gebruikte een modulair concept, om verschillende types auto's op basis van één te maken. Daarnaast maakte MEGA een aantal supersportwagens, de MEGA Track met een V12 Mercedes-Benz motor in 1992 en de Monte Carlo in 1996. MEGA doet ook mee aan de eerste ijsspeedway voor elektrische auto's, de Trophée Andros Electrique. Het concern heeft zelfs bedrijfsvoertuigen ( ook met elektromotor ) onder de merknaam MEGA in het assortiment. Zie ook de website MEGA-elektrisch.nl. Een MEGA brommobiel zal vaak worden ingezet voor zakelijk gebruik. Wij bieden speciale zakelijke brommobielverzekeringen aan. Neem hiervoor contact met ons op.

MEGA brommobielverzekering afsluiten of vergelijken?

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- MEGA WA 

- MEGA WA + Beperkt casco

- MEGA WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Brommobielverzekering zakelijk gebruik

Koopt u een brommobiel voor uw bedrijf? Of gaat u de brommobiel zakelijk gebruiken? Neem voor een brommobielverzekering met bedrijfsmatig gebruik telefonisch contact met ons op. Tel. 072 509 22 63. Wij geven voor uw brommobiel met een zakelijk doeleinde graag een maatwerk offerte af.

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?