Ligier brommobiel

                   


De historie van de Ligier brommobiel
In 1971 werd Ligier wordt opgericht door mijnheer Guy Ligier, ex-piloot van de fabrieksteams Brabham en Ford. Met zijn ervaring uit de autosport debuteert Ligier met de constructie van sportwagens met een Maserati V6 motor met een inhoud van 2760 cc (JS1-JS2). In 1973 heeft Ligier zonder zijn competitieve activiteiten te verwaarlozen, een akkoord gesloten met Citroën, om het type SM te monteren en te assembleren. Ligier ontpopt zich al snel tot een ontwerpbureau dat actief samenwerkt met fabrikanten als Citroën, Renault, Fiat en ook met Aerospatiale. Ligier maakt zijn debuut in de Formule 1 en wint met Jacques Lafitte in Zweden zijn eerste grote prijs in Zweden. In 1978 doet Ligier de assemblage van cabines voor landbouwtractoren en vrachtwagens voor Renault. In dit jaar vindt tevens de geboorte van Ligier-Sport en hiermee ook de scheiding van de "constructieve" en de "sportieve" belangen van de firma plaats. In 1980 werd, nog steeds onder leiding van Guy Ligier, besloten om zich toe te leggen op het steeds populairder wordende product in Frankrijk : de voiturette; bij ons beter bekend als "de auto zonder rijbewijs" of "brommobiel". De Ligier JS4 is geboren. Met de nieuwe Ligier JS50L en de Sport uitvoering stapt u in een nieuwe wereld van sensaties, plezier en technologie. Het nieuwe concept werd ontwikkeld om te beantwoorden aan de huidige wensen van vervoer en de bijbehorende argumenten ter bescherming van het milieu. Bezoek hier de website van Ligier.

Ligier brommobielverzekering afsluiten of vergelijk

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Ligier WA 

- Ligier WA + Beperkt casco

- Ligier WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?