Birò verzekering

Met de Birò invalidewagen wordt verplaatsing in de stad makkelijker. Dankzij de beperkte afmetingen van dit voertuig begeeft u zich vlot door het verkeer, komt u op plekken waar auto’s niet kunnen of mogen komen en parkeert u zorgeloos op het trottoir zonder parkeerkosten. De Birò is eigenlijk een invalidevoertuig en is een ware hype in o.a. Amsterdam. De Birò kan voorzien zijn van een vast kenteken. In dat geval kunnen wij deze verzekeren als een brommobiel. Zit er geen kenteken op de Birò dan moet deze als een invalidewagen verzekerd worden. Birò heeft ook een zakelijke uitvoering: De Birò Van Edition voor zakelijk gebruik. Mooi en klein voor vervoer van goederen door de stad. Wij bieden een voordelige verzekering aan voor uw Birò ( LEV: light electric vehicle ). Direct een Birò verzekering vergelijken en afsluiten? Neem contact met ons op.

Birò brommobielverzekering vergelijken / afsluiten

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Birò WA 

- Birò WA + Beperkt casco

- Birò WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?