Brommobielverzekering vergelijken en afsluiten

Bereken zelf de goedkoopste premie voor een brommobielverzekering of laat ons een voordelige offerte voor u maken. Wij vergelijken elke verzekering. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of voor WA + Casco ( All-Risk ). U kunt de brommobielverzekering bij ons uitbreiden met een rechtsbijstandverzekering en een inzittendenverzekering. Sluit u voor het eerst een verzekering af voor uw brommobiel? Dan start u al met 55% no-claimkorting. De korting loopt op tot maar liefst 75% no-claim. Maak een vergelijking en sluit uw brommobielverzekering bij ons af. Offerte? Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00.

Brommobielverzekering vergelijken / afsluiten


  • Startkorting 55 %
  • Tot 75% No-claim
  • 14 dgn. bedenktijd

Eigen risico brommobielverzekering

  • Bij casco schade geldt een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis
  • Bij ruitvervanging geldt een eigen risico van € 150,-
  • Bij ruitreparatie geldt een eigen risico van € 0,-

U heeft recht op extra korting indien:

  • u in roy-data schadevrije jaren hebt die vrij staan ter overname
  • u een originele schadevrije jaren verklaring aanlevert van uw oude brommobielverzekering
  • u een originele schadevrije jaren verklaring aanlevert van uw oude bromfietsverzekering

Brommobielverzekering voor de jonge / jeugdige bestuurder

Jeugdige en jonge bezitters en/of bestuurders van een brommobiel in de leeftijd van 16 tot en met 23 jaar nemen telefonisch contact met ons op voor een offerte. Tel. 072 509 22 63. Wij hebben uitstekende premies voor uw brommobiel en u kunt als jonge bestuurder de brommobielverzekering ook direct bij ons afsluiten.

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Brommobielverzekering zakelijk gebruik

Koopt u een brommobiel voor uw bedrijf? Of gaat u de brommobiel zakelijk gebruiken? Neem voor een brommobielverzekering met bedrijfsmatig gebruik telefonisch contact met ons op. Tel. 072 509 22 63. Wij geven voor uw brommobiel met een zakelijk doeleinde graag een maatwerk offerte af.

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.