Chatenet brommobiel


De Chatenet CH26 is in 1 woord te omschrijven als 'blits'. Chatenet heeft zich, bij de ontwikkeling van dit nieuwe model brommobiel, duidelijk laten inspireren door de Mini Cooper. Dit zien we terug in zowel de vormgeving van de buitenkant van deze brommobiel als in het interieur van de Chatenet CH26. De Chatenet CH26 is een brommobiel met een bijzonder afwerkingsniveau. Zaken als halogeenverlichting voor en LED verlichting achter zijn bij deze brommobiel standaard aanwezig. Ook is elke Chatenet CH26 standaard voorzien van zaken als: parkeersensoren, elektrische ramen, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, radio/cd speler en 2x 12 volt aansluiting. Naast de Chatenet CH 26 is er ook nog de Chatenet CH26 Break, Sporteevo, Pickup en de Chatenet Crossover SXZ. Bezoek hier de website van Chatenet.

Chatenet brommobielverzekering afsluiten of vergelijken?

Assistentie nodig? Tel. 072 509 22 63

Wilt u een offerte voor een brommobielverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Of wilt u de brommobielverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van ma. tot en met zat. van 09:00 tot 17:00.

- Chatenet WA 

- Chatenet WA + Beperkt casco

- Chatenet WA + Casco ( All-Risk ) 

- Rechtsbijstandverzekering 

- Inzittendenverzekering

Voor elk merk een brommobielverzekering!

Wij bieden voor elk merk een goede brommobielverzekering aan. Maak zelf een berekening of bel voor hulp en advies. Tel. 072 509 22 63 ma-zat | 09:00 / 17:00. 

Brommobielverzekering

Vergelijk en sluit uw verzekering vandaag nog bij ons af. Kies voor de meest uitgebreide brommobielverzekering WA + Casco ( All-Risk ), Beperkt casco of alleen voor een WA-dekking. U kunt ons altijd bellen voor hulp en advies. 

Alle premies vergelijken!

tel: 072 509 22 63 ma. - zat. 09:00 - 17:00

Vergelijken van premies en verzekeraars

Vergelijk nu de premies en verschillende dekkingen. Kies voor WA, WA + Beperkt casco of WA + Casco ( All-Risk ).

Hulp & persoonlijk advies

Wij helpen u graag bij het afsluiten van een brommobielverzekering. Bel direct een adviseur voor advies en hulp.

Tel. 072 509 22 63 ma | zat 09:00 - 17:00.

Afsluiten van een brommobielverzekering

Wilt u meteen een voordelige brommobielverzekering bij ons afsluiten met uitgebreide voorwaarden?